Islænderne indtager Herning

20-03-2023 18:04

Charlotte Kusk Berwald

Fra den 30. marts  til 2. april 2023 indtager de islandske heste Messecenter Herning med show og sport i verdensklasse

Copyright Ridehesten.com
Sys Pilegaard og Abel. Foto: Sasha Nellemose
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år er et særdeles spændende år for de islandske heste, med verdensmesterskabet, der afholdes til august i Holland. Til Icehorse Festival er der mulighed for at opleve både den regerende verdensmester, Julie Christiansen. I år medbringer hun en af verdens højestkårede hingste til Icehorse Festival og parret skal ride deres første world ranking-stævne.

Til stævnet kommer endnu en dansk verdensmester, i form af Jon Stenild, der medbringer flere af sine heste. Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at se Sys PilegaardAbel fra Tyrevoldsdal e. Oliver fra Kvistum/ Orri frá Þúfu Í Landejum i aktion. Sys og Abel er et af de helt store, danske håb i T1, der er den sværeste tölt-klasse sammen med T2.

 Derudover er der fint besøg af udenlandske topryttere fra både Sverige, Norge og Tyskland, der alle er kandidater til pladserne til VM i Holland hvor Hal M bliver omdannet til en stor, indendørs ovalbane.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Icehorse Festival
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ud over de danske stjerner, kommer der også topryttere fra Sverige,
Norge og Tyskland, der alle bejler til en plads ved VM.

Derudover vil der være et stort messeområde, med alt hvad hjertet kan begære for enhver, der holder af islandske heste. I løbet af weekenden er der foredrag og clinics om alt fra pleje af hestetænder til alrid.

Læs mere om Icehorse Festival her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen