Ibens død efterforskes som en drabssag

21-12-2019 15:49

Politiet søger nu oplysninger fra folk fra hele landet, hvis de har kendskab til hestepigen Iben Salling Syrik, der blev fundet død ved sine forældres sommerhus for knap to uger siden, og ikke mindst kendskab til hendes sidste færden i dagene 7.-8. december

Copyright Ridehesten.com
Iben Salling Syrik til ridestævne. Foto: Ridehesten.com/Mette Andersen.

Der har den sidste uges tid været stille i sagen om den 38-årige rytter og hestehandler, Iben Salling Syriks død. Det skyldes, at dødsårsagen stadig er uafklaret, og at de mystiske omstændigheder omkring fundet af hendes lig fortsat efterlader Politiet i uvished. Hestepigens gådefulde død efterforskes nu som drabssag, skriver flere danske medier i dag.

Iben Salling Syrik, der var fraskilt og mor til en dreng på fem år, boede i Give, men holdt i en periode til i sine forældres sommerhus i Vesterlund, hvor hun for knap to uger siden blev fundet død. Sydøstjyllands Politi har udtalt til pressen, at hverken dødsmåde og dødsårsag er helt afklaret, og derfor  er der tale om en potentiel drabsefterforskning.

Politiet opfordrer folk, der kender Iben Salling Syrik eller har været i kontakt med hende fornyligt, om det er i forbindelse med hestehandler eller anden anledning, til at henvende sig til politet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen