Hvornår er billedet fra?

09-10-2013 06:54

Hjælp Ridehesten med at finde årstallet, der matcher billedet af Anne Grethe Törnblad og Supermax Ravel, som vi har fundet i bunken af Nostalgiske Fotos

Copyright Ridehesten.com
Anne Grethe Törnblad og Supermax Ravel.

Når Ridehestens fotografer i dag arkiverer billeder, gøres det systematisk, så man altid kan finde ud af, hvem der er på billedet, hvor og hvornår det er taget. Tidligere gik det lidt anderledes for sig. Billederne blev taget, fremkaldt og gemt væk i kasser, mapper og lignende – nogle med små noter mv. og andre helt uden oplysninger.

På dette billede er vi dog ikke i tvivl om motivet. Det forestiller Anne Grethe Törnblad på Supermax Ravel e. Go On Then xx ved et DM-stævne i dressur på Christiansborg Slotsplads. Hvad vi ikke ved, er hvilket år billedet er fra?

Anne Grethe begyndte at ride Supermax Ravel i 1987 og allerede året efter startede de internationalt sammen. Ekvipagen vandt DM i dressur fire år i træk, nemlig i 1989, 1990, 1991 og 1992.

Kan du hjælpe med yderligere oplysninger til dette billede, eller måske en god historie i tilknytning til billedet – eller et af de mange andre billeder, som findes under Nostalgiske Fotos på Ridehesten.com, så klik her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen