Hør juniormedaljetagerne fortælle

24-07-2011 09:58
EM Broholm | Det var tre glade juniorer, der mødtes til pressemøde efter afgørelsen var faldet i den individuelle medaljekamp i det obligatoriske program, heriblandt danske Anna Zibrandtsen - hør dem fortælle på dette web tv klip
Copyright Ridehesten.com
De tre medaljetagere fra venstre danske Anna Zibrandtsen, sølvvinder Pia-Katharina Voigtländer og dagens vinder Vivien Niemann. (Foto: Ridehesten)

Efter en særdeles spændende og nervepirrende afslutning på juniorrytternes individuelle mesterskab, og den festlige præmieoverrækkelse i drivende regnvejr, mødte guldvinder Vivien Niemann, sølvvinder Pia-Katharina Voigtländer begge fra Tyskland og danske Anna Zibrandtsen pressen til et pressemøde, hvor pigerne fortalte om deres ridt. Fælles for de tre medaljetagere er, at de ikke har gået den traditionelle vej fra ponydressur til ungdomsrækkerne. I lighed med Anna Zibrandtsen har Vivien Niemann redet springning, mens Pia-Katharina Voigtländer har kun redet på hest, men dog konstant i dressur. Overdommer Wojtek Markowski syntes det var særdeles positivt, at rytterne også har redet andre discipliner, det giver dem en bedre forståelse af ridning og heste generelt. Han roste også dagens præstationer, og udtalte at niveauet i ungdomsrækkerne er stadigt stigende, med et stort antal velgående og meget velredne heste.

Links

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev