Holstenerforbundet køber belgisk hingst

01-05-2015 12:46
Avl

Den internationale presse meddeler, at den 3-årige BWP-hingst Million Dollar van het Schaeck er solgt til det tyske holstenerforbund

Copyright Ridehesten.com
Plot Blue og Marcus Ehning.

Den 3-årige Million Dollar van het Schaeck brillerede i februar måned ved at vinde det åbne løsspringningschampionat i belgiske Sydøstflandern og er nu solgt til det tyske holstenerforbund. Hingsten ankommer imorgen lørdag til Holsten, hvor han skal gå 30-dages test.

Million Dollar van het Schaeck (opdr. Perry de Winter, Haasdonk) er efter den Marcus Ehnings internationale Grand Prix-hingst Plot Blue (Mr Blue/Pilot) og en af Belgiens stærkeste hoppestammer ((BWP-linje 34). Moderen Gin Tonic de Muze er e. Vigo d'Arsouilles/ Cento/ Nabab de Rêve/ Chin Chin og er dermed linjeavlet på Nabab de Rêve.

Mormoderen Daytona de Muze har under belgiske Jody Bosteels været med til at vinde Nations Cup i Lissabon. Oldemoderen Walloon de Muze har også sprunget på S-niveau og er datter af hoppen Querly Chin, der selv var World Cup-deltager og mor til Harrie Smolders internationale springhest Exquis Walnut de Muze, så der er tale om en bragende stærk hoppestamme, hvor MM, MMM og MMMM alle har sprunget 160 cm.

Se foto af Million Dollar van het Schaeck HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev