HFR i Dressurens Venner cup finale

02-08-2022 06:47

Christine Krogh Frausing
Skribent

Lørdag eftermiddag var Højfyns Rideklub vært for den femte kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup. To hold, begge fra Højfyns Rideklub, red om en finaleplads i Cuppen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved C-stævnet hos Højfyns Rideklub denne weekend, blev der afviklet den femte kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup. Her skulle det næste hold findes til finalen, som finder sted på Vallensbæk Rideklub den 2.-4, september 2022.

Det blev holdet "Højfyns Rideklub Team no 2", der vandt kvalifikationen med samlet 204.571%.  Det rivaliserende hold fra samme klub opnåede sammenlagt 198.363%.

Fakta
Om Dressurens Venner Cup

Dressurens Venner Cup er en Danmarksturnering for klubhold i dressur, som bliver afviklet i LA2-A til C-stævner landet over. Turneringen afvikles over i alt seks kvalifikationsrunder samt en finale og er sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam’s.

Vinderne fra de allerede afviklede kvalifikationsrunder er:

  • Vallø Sportsrideklub, som vandt hos Midtsjællands Rideklub.
  • Vældgård Sportsrideklub, som vandt hos Skive Rideklub.
  • Aarhus Rideklub, som vandt hos Silkeborg Rideklub.
  • Rideklubben Falken, som vandt hos Nordsjællands Sportsrideklub.

Læs mere om Dressurens Venner Cup her

Fold up

Team no 2 bestod af:
Anne Sofie Helene Andersen og DON BELLO – L (67.156%)
Anna Christina Riisager Trojel og LAMBOUGHINI Á G (67.932%)
Signe Horndrup og HARALD (67.759%)
Britt Trappehave og SHE'S HAPPY-KIRIAL (68.880%)

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har haft et godt stævne her på Højfyns Rideklub med mange starter, så det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at der ikke var flere hold med i kvalifikationen, lyder det fra Anna Christina Riisager Trojel.

– Det er jo en velkendt turnering, og det er en god tradition. Det var en rigtig god dag, men det kunne have været fedt med flere hold, fortæller hun.

Anna Christina ser nu frem mod finalen, som holdet glæder sig meget til at deltage i.

– Der er noget at ride for i finalen, så vi skal fortsætte den gode stil. Vi har gode heste og ryttere, så vi har et godt hold. Det er en stor ting for mig som amatørrytter at ride sådan en cup. Det er nemlig en af de få gange, hvor man ikke skal starte mod de professionelle, så man har en chance for at være med. Det er virkelig en turnering for alle, det er velorganiseret og fint med flotte præmier – og så lærer man også meget ved at ride for to dommere, runder hun af.

Hele resultatet kan ses her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing