Hestetelepatører over hele Danmark

05-06-2015 13:37

Ingen hesteejere skal snydes, hvis de står i et akut behov, for at få hjælp til at afkode deres hests tanker. Danmarks mest efterspurgte hestetelepatør Ditte Young har nu stiftet det første, landsdækkene netværk af udvalgte, veluddannede telepatører

Copyright Ridehesten.com

Ditte Young har igennem de sidste 11 år hjulpet heste og ejere via telepati med at afklare hestens tanker omkring selvbillede, sundhed eller akutte problemstillinger.  Sideløbende med hendes egen praksis har hun startet en uddannelse og herigennem uddannet over 250 kursister inden for området.
Igennem de seneste år har hun oplevet så massiv efterspørgsel efter hendes ydelser, at hun efterhånden konstant har over 3 måneders venteliste på at komme ud på besøg.
- Det er ikke hensigtsmæssigt i længden, og det er meget svært at sige nej til besøg, når desperate ejere står med akutte problemstillinger, fortæller Ditte Young.  
Ønsket om at kunne tilbyde alle i landet kvalificeret hjælp i form af dyretelepati, er dermed vokset, og også muligheden for at kunne tilbyde en slags ”blåstempling” i et ellers til tider noget broget marked. 

Et eliteteam på 4 dyretelepatører udvalgt 
- Alle mine kursister gennemgår en 5 måneder lang uddannelse, bestående af 5 moduler og en endelig certificering”, uddyber Ditte Young, på spørgsmålet om, hvordan hun vil garantere en ensartet og seriøs service.   
- Desuden er de 4 kandidater nøje udvalgt, ud fra deres performance og professionalisme samt deres kendskab til dyr. Hele teamet, sikres løbende supervision og efteruddannelse, således at alle fortsat er i løbende udvikling og kan sparre jævnligt med de øvrige i teamet. 
Det nye set-up betyder, at kunder fremadrettet vil kunne finde og booke deres lokale dyretelepatør via www.ditteyoung.dk , og dermed vil hesteejere nu langt hurtigere kunne få hjælp til at aflæse deres dyrs tanker. 

Dyrene viser os billeder, vi skal kunne afkode
- Telepati fungerer via aflæsning af dyrenes energier, dvs. alle kan lære det, da det er en teknik. Dyrene viser billeder, og disse lærer man at afkode til konkrete beskeder. Det kan være svært at forstå, før man har overværet en session, men alle i vores team forsøger altid at blive så konkrete og specifikke som muligt. 
Konkret kan vi f.eks. afkode, hvor eller hvad hesten har af helbredsmæssige udfordringer eller skavanker/skader, ligesom vi kan blive ret specifikke på, hvad årsagen og evt. løsningen er på adfærdsproblemer, som f.eks. problemer under ridningen, trailerlæsning eller  staldunoder
- Jeg oplever ofte, at det kan være en følelsesmæssig stærk oplevelse for ejeren som gennem en session jo får et klart svar på både godt og skidt fra deres bedste kammerat, fortæller Ditte Young afslutningsvist, og glæder sig til fremover at kunne hjælpe og bistå endnu flere heste og ejere.

Læse mere om dyretelepati eller find din lokale dyretelepatør HER eller se live telepati på Facebook.

Læs også artiklen "Kan telepati læres?" i magasinet Ridehesten 01/2013 s. 78 om Ditte Young.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen