Glæd dig: Årets sidste blad er på gaden

01-12-2020 07:10

Annika Knudsen Lorentsen

Kalenderen siger 1. december, og det betyder også, at årets sidste Ridehesten magasin nu er på gaden - og du kan godt glæde dig

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den smukke skimle hest fra Frandsbjerg Horses pryder forsiden af denne måneds Ridehesten, som er årets sidste blad. Her er det helt store fokus temaet om vinterfold, og her kan du få viden om alt fra frostfrit drikkevand til sikkerhed for hesten på folden. 

Foruden det interessante tema kan du som altid læse en række faglige artikler, profiler og artikler om avl og sport. Det er i dette nummer, at man kan møde ponyspringrytter Magdalene Rose Mikkelsen eller den svenske toprytter Patrik Kittel. 

Magasinet byder også på indtryk fra de tyske kåringer, fra 35-dages testen i Dansk Varmblod og så kan du læse om Skovens Rafael i vores artikelserie "Fra føl til sportshest". 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De faglige artikler byder blandt andet på en artikel om hesten som terapiredskab og en artikel om hvorvidt foder kan forebygge sygdomme. 

Hygge i julen
Så nu i den travle juletid giver vi dig et roligt afbræk, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskelligt læsestof. Er du ikke allerede abonnent, og får bladet direkte i postkassen, så kan du bestille det nye nummer her

Du kan også tegne abonnement på magasinet, og dermed sikre dig, at du fremover modtager bladet i postkassen hver måned. Det gør du her.

Copyright Ridehesten.com
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen