Fremtidens springstjerner på auktion (video)

22-06-2020 09:55

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. I denne præsentation skal vi se nærmere på tre smarte hoppeføl med interessante gener til fremtidens springbaner

Copyright Ridehesten.com
CC Diwani. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

23 særdeles gode føl er udvalgt til Dansk Varmblods online følauktion, som afvikles i samarbejde med Blue Hors, og som begynder den 25. juni. Herunder får I en præsentation af tre af de interessante springføl, som blandt andre udbydes på auktionen.

Hoppeføl til topsport
Det fine springføl Tinka F. e. Todt Un Prince Ask/Cellestial er efter Carisma B, som med Tina Lund i sadlen har haft stor succes i de helt store internationale springklasser. 

Bag dette hoppeføl er der flere generationer med præstationsstærke afkom, der er flere kårede hingste og et utal af konkurrenceheste. 

Se det charmerende springføl i videoen nedenfor.

Springføl med velkendt afstamning
Calvana Sall e. Action Man Ask Z/Colman (opdr. Tina og Erik Sallingboe) er et smart hoppeføl der er lavet ud af familien Schulz' velkendte hoppestamme, som står bag elitehingsten Lucky Light og et hav af kårede hopper og S-springheste. 

Mormoren A Question of Love er efter Quidam de Revel og hun er helsøster til den belgiske landsholdshest i dressur, Question de Liberté.

Se Calvana Sall i videoen nedenfor.

En af Danmarks stærkeste hoppestammer
Det smukke grå hoppeføl CC Diwani e. Jewel Ask Z/Diamant de Revel (opdr. Carsten Carstensen & Johnny Petersen) er trukket på Carsten Carstensen kendte hoppestamme, som har leveret mange præstationsstærke afkom, blandt andet hoppen Dublé, der har gået 160 cm med Maria Hjort Frederiksen. Mormoren er desuden mor til den kårede hingst Diablo ligesom MMM er mor til den kårede DV-hingst Aston.

Se CC Diwani i videoen nedenfor.

Se desuden hele kollektionen af auktionsføl på Dansk Varmblods auktionsside her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen