Første finalehest i Falsterbo

07-07-2014 13:19

Det internationale stævne Falsterbo Horse Show, er i fuld gang. I denne uge afgøres bl.a. de spændende championater for unge spring- og dressurheste "Scandinavian Open" og allerede nu er en dansk 7-års hest finaleklar

Copyright Ridehesten.com
Malene Lykke Nielsen og Cavalina er nu kvalificeret til finalen i 7-års championatet i Falsterbo.

Det internationale spring- og dressurstævne i den sydsvenske badeby Falsterbo er i fuld gang. Mere end 60.000 tilskuere vil i de kommende dage valfarte til Falsterbo Horse Show for bl.a. at følge Folksam Scandinavian Open for de unge spring- og dressurheste. Lige nu er kvalifikationsklasserne i fuld gang, men i weekenden blev det afgjort hvilke 12 heste, som får adgang til finalen i Horseware's 7-års championat. Foruden de ekvipager, som kæmpede om pladsen i den forgangne weekend, suppleres finalen nemlig af 15 syvårige heste redet af de internationale springryttere under stævnet, som tager sin begyndelse torsdag morgen. 

Det lykkedes for Malene Lykke Nielsen at kvalificere sig til søndagens finale med Cavalina e. Butler/Cash and Carry opdrættet af Andreas og Birgit Deeken Künnemann. Malene kvalificerede sig på en 6. plads og hun ser frem til søndagens finale, der begynder kl. 9 inde på den store springbane. Malene og Cavalina, som hun har haft siden hoppen var 2 år, kvalificerede sig med to 0-runder til søndagens finale. Parret får dog mulighed for at ride på den store opvisningsbane, da de deltager i en kvalifikationsklasse for de internationale springryttere torsdag aften. 

Ridehestens redaktion vil være tilstede under Falsterbo Horse Show og så kan man følge resultaterne her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen