Fornem tredjeplads til Daniel og Marshall (video)

22-04-2022 17:19

Horses and Dreams Hagen: Med et solidt ridt i Grand Prix tog Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell i dag hul på udendørssæsonen og red sig her til eftermiddag direkte ind i topplaceringerne 

Det er kun et år siden at Daniel Bachmann Andersen for første gang viste Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino (opdr. Tina og Nicolai Jepsen) frem på den store internationale scene. Det var netop her i Hagen at DV-vallakken overraskede alle, både ved forårsstævnet og efterfølgende ved EM i august. 

Nu er ekvipagen atter tilbage i det tyske for at tage hul på udendørssæsonen og det gjorde de med stil i dag. I den firestjernede Grand Prix, som er kvalificerende til küren i morgen aften, red parret i dag sig direkte ind på en topplacering som nummer tre. Marshall var lidt spændt i starten af dagens program, men det er tydeligt at vallakken konstant er i udvikling og får mere og mere styrke. Det kastede adskillige 9-taller af sig, blandt andet for passage og piaff, som var med til at ekvipagen blev nummer tre med 76,26%.

– Jeg er mega stolt og glad for dagens tur, fortæller Daniel i interviewet, som man kan høre i bunden af nyheden.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Heering med Bufranco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den anden danske ekvipage til start i dagens klasse var Charlotte Heering med Bufranco e. Negro/Zevenster, som også har særdeles gode minder fra Hagen. Det var nemlig med på det bronzevindende hold ved EM sidste år sammen med Daniel. I dagens Grand Prix lå det rigtig godt med langt hen ad vejen, indtil der i zigzag-traversen indløb en fejl som kostede i det samlede regnskab. Med 70,65% og en 11. plads, er de også klar til at ride kür i morgen. 

Vinder af dagens klasse blev hollandske Dinja van Liere på Hermès e. Easy Game/Flemmingh. Hingsten arbejder forbilledeligt i piaff/passage-arbejdet og det blev i den grad belønnet. Med hele 77,91% blev det til en sejr foran tyske Frederic Wandres på Duke of Britain FRH e. Dimaggio 2/Rubinstein, som blev nummer to med 77,23%.

Resultatet af klassen.

Stævnets start- og resultatlister.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing