Firkløverets Springakademi arbejder på højtryk med avlerklubben

08-03-2022 14:40

Annika Knudsen Lorentsen

Bag kulisserne arbejdes der lige nu på at skabe det rette set up omkring den nye avlerklub i Firkløverets Springakademi, og akademiet glæder sig til at tage i mod de mange engagerede avlere i klubben

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som et led i at skabe en helhed i springsporten, har Firkløverets Springakademi besluttet sig for at starte en avlerklub, og lige nu arbejdes der på højtryk for at lave det helt rette koncept. 

Akademiet har store ambitioner, og håbet er, at en ny avlerklub kan forene de mange avlere med akademiets ryttere, og forhåbentligt kan det give mulighed for gode samarbejder og sparring på tværs. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Planen er, at avlerne blandt andet skal have mulighed for at være med til de samlinger der holdes flere gange årligt i akademiet, og på den måde kan avlere og ryttere lære hinanden at kende og være fælles omkring glæden ved sporten. 

– Vi glæder os til at komme rigtigt i gang med avlerklubben, og jeg tror virkelig, at det er det helt rette at samle avlerne og rytterne sammen i akademiet, fortæller René Holstein, som er formand for Firkløverets Springakademi.

Detaljerne for klubben er ikke helt på plads endnu, men fra den 1. april vil man kunne melde sig ind, og hvis man gerne vil have besked når man kan melde sig ind, kan man sende en mail til akademiet på akl@springakademi.dk. Se mere om akademiet på deres hjemmeside

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen