Fire formidable hopper (Opdateret!)

18-10-2020 10:10

Hannah Duelund Liltoft

Hvor tit er det egentlig man ser mormor gå i sporten, sammen med sit afkom? Det er ikke tit - men det skete sidste weekend, og endda med den yngste i USA

Copyright Ridehesten.com
DM indendørs springning Pony & Children Vilhelmsborg, Cecilie König og Taarupgaards Rubin. Foto:Ridehesten.com / Kristine Bjørg Frank Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved stævnet i New Jersey USA, sidste weekend, red danske  Cristoffer Nerving Møllekær, den 11-årige hoppe Taarupgaards Chilli e. Carmargue/Quidams Rubin ejet af Tallin Farms v. Brian Bech-Hansen. Parret her vandt en speedklasse. 

Hvad der er ekstra beundringsværdigt er, at der på næsten samme tid i Danmark, på Vilhelmsborg under Agria DRF-mesterskab for pony og children. Her er mor til Chilli, den 15 årige Taarupgaards Rubin e. Quidams Rubin / Solos Landtinus, der blev redet af Cecilie König, til start. Parret her red sig til en guldmedalje, for Children ryttere. 

Men ikke nok med at Cecilie og Taarupgaards Rubin, var til start på Vilhelmsborg, så gik Mormor,  den 19-årige Taarupgaards Troja efter Solos Landtinus / May Sherif, redet af Carla Sandberg Nielsen, der  ligeledes gik Children DM på Vilhelmsborg og blev placeret som nummer 5.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter denne nyhed kom online, fik Ridehesten endnu et tip omkring denne fantastiske stamme. Faktisk så var en helsøster til Troja, ligeledes til start sidste weekend. 

Taarupgaards Shaigun e. Solos Landtinus / May Sherif var samme weekend til start med hendes nye rytter Laura Christine Rask Christensen, hvor de red 4 fejlfrie runder og blev placeret som nummer 2, 3 og 5 ved C-stævne i Hillerød.

Copyright Ridehesten.com
2020. C-stævne springning Hillerød. Laura Christine Rask Christensen og Taarupgaards Shaigun. Foto: Ridehesten.com / Mette Emelie Pedersen

Det er i sandhed en kraftpræstation af avler, og man må sande at sige det i særdeleshed er gode gener med en formidabel holdbarhed. 


Hestene er alle avlet af Chresten H. Espensen. Faktisk er der i alt 49 heste avlet af Fam. Espensen v/ Chresten Espensen

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen