Elevskolecup 2022 med helt særlig finale

13-11-2021 06:35

Trine Askjær-Jørgensen

Skal din klub deltage i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup 2022? Så er det med at tilmeldt, fristen er nemlig den 31. december 2021. Som noget nyt foregår finalen i Elevskole Cup til næste år et helt særligt sted

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er Dansk Ride Forbund klar med bestemmelserne til den populære Elevskole Cup. Cuppen løber fra 10. januar til 26. juni 2022, så skal din klub deltage med et elevhold, er det med at få meldt til. Fristen for tilmelding er nemlig den 31. december 2021.

Hvad er DRF Elevskole Cup?

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere, som giver de unge ryttere en unik oplevelse og mulighed for at deltage i stævner i andre klubber med elevhold. Her skal klub og ryttere ikke tænke på at transportere elevheste til en fremmed rideklub, for det er faktisk bare rytterne selv, der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille ponyer og heste til rådighed for de deltagende ryttere.

Alle rideklubber under Dansk Ride Forbund, der har en elevskole, kan deltage. Rytterne skal selvfølgelig gå på elevskolen og modtage undervisning på elevskolehest/pony.

Det bliver en helt særlig finale!

Nyheden fortsætter efter annoncen

Elevskole Cup er en fantastisk turnering, der til næste år lige bliver en lille smule mere fantastisk, fordi finalen i cuppen kommer til at være ganske uforglemmelig. Den kommer nemlig til at finde sted under det store VM i Herning den 12.-14. august 2022 i Messecenter Herning. 

Til finalen skal der ikke medbringes egne heste, men der vil blive stillet heste til rådighed, som er godkendt af DRF. Finalen afvikles over to dage, hvor hvert hold rider én gang pr. dag. Finalen dømmes af to dressurdommere pr. dag, som er udpeget af DRF. Alle hold, der har kvalificeret sig til finalen, kan medbringe en reserverytter.

Se bestemmelserne og læs mere om Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup.

Tilmelding skal ske senest den 31. december på mail til elevskole@rideforbund.dk (angiv klubnavn, antal hold, kontaktperson, tlf. og e-mail). Måske vinder dit hold og bliver hædret til VM Herning 2022?

I år var det holdet fra Harridslev Rideklub, der vandt finalen i DRF Elevskole Cup, som blev afholdt på Herning Rideklub samme weekend, som der var World Cup-dressur i Jyske Bank Boxen.

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet i år fra Harridslev Rideklub. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald