Ekstraordinær udtagelse til UVM i dressur

27-05-2021 14:06

Et sammenfald af stævner gør, at der vil blive afholdt en ekstraordinær UVM-udtagelse udelukkende for de ryttere, der er forhindret, fordi de deltager i OL-træningslejr, CDIO i Falsterbo eller EM i Valencia (ungrytter)

Copyright Ridehesten.com
Fra Blue Hors' opvisningsbane. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år afholdes UVM i dressur i dagene 25.-29. august i Verden, Tyskland, og den danske udtagelse til UVM-stævnet vil foregå tirsdag den 13. juli og onsdag den 14. juli på Vilhelmsborg.

Coronatiden har forårsaget en lang stævnepause, og det betyder, at der på kortere tid skal afholdes flere kvalifikationsstævner og mesterskaber, hvilket uundgåeligt medfører en del sammenfald af stævnedatoer.

Således er nogle af UVM-aspiranterne forhindret i at ride på Vilhelmsborg den 13.-14. juli, enten fordi de rider ved CDIO Falsterbo, er på vej hjem fra EM for ungryttere i Spanien eller som en del af det danske OL-hold er til træningssamling før afrejsen til Tokyo.

Derfor tilbydes der – udelukkende for disse undtagelser – et alternativ til den ordinære udtagelse. Blue Hors har venligst indvilliget i, at der under Blue Hors Sommerfestival den 26.-27. juni – lørdag og søndag – vil blive afholdt to UVM-udtagelsesklasser. Nærmere information vil blive udmeldt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er tilmeldingsfrist den 10. juni for den ekstraordinære UVM-udtagelse på Blue Hors. Tilmeldes der ikke rettidigt, kan man ikke påregne plads.

For den ordinære UVM-udtagelse den 13.-14. juli på Vilhelmsborg er tilmeldingsfristen uændret den 1. juli.

Alt tilmelding sker HER.

Læs meget mere om UVM-udtagelsen HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen