Dream of Heidelberg er død

07-01-2016 15:55
Avl

En af Donnerhalldynastiets hingste er død. Det drejer sig om Rheinländeren Dream of Heidelberg, der døde inden udgangen af 2015 i en alder af godt og vel 24 år

Copyright Ridehesten.com
Dream of Heidelberg. Foto: Privat

Rheinländerhingsten Dream of Heidelberg I er født i 1991 og er efter Donnerschlag/ Heidelberg. I 1999 blev Dream of Heidelberg I DVH 722 kåret i Dansk Varmblod og har 41 afkom registreret i Hestedata, hvoraf flere er tyske. Hans far Donnerschlag DVH 630 var også kåret i Dansk Varmblod.

Dream of Heidelberg I blev uddannet af Heiko Münzmaier og var to gange finalist i Bundeschampionatet, inden han blev solgt til Belgien og blev videre uddannet af Philip Jorissen. Efter salgt til Marlène Hödl fik hingsten et voldsomt kolikanfald i 2002 og blev pensioneret fra både avl og sport.

Igennem en kort bedækningsindsats har Dream of Heidelberg leveret flere gode dressurheste, bl.a. Victoria Michalkes Grand Prix-heste Dance og S-hesten Dormello, der som avlshingst har leveret flere Grand Prix-heste, bl.a. Isabell Werths Der Stern. Også hans sønner Dream of Love og D'Amour har avlet flere S-dressurheste.

Kort før nytår blev den 24-årige hingste aflivet.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen