Dobbelt S-sejr til Mathias

13-06-2015 19:26

Mathias Nørheden Johansen vandt ikke bare aftenens S1* ved landsstævnet i Aarhus Rideklub, han tog også andenpladsen i klassen

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen.

Lørdagens første B-klasse, LA1*, blev vundet af Michelle Louise Steinmejer Johnsen på Abigail e. Cosmeo/Akinos (opdr. Mette Ostwald Pendorff) med nul fejl i tiden 61,98 sek.

Herefter gjaldt det LA2**, hvor sejren gik til Anne-Sofie Struckmann Danielsen på bronzemedaljehoppen Chico's Girl e. Chico’s Boy/Coronado (opdr. Tage Petersen), som var fejlfri i omspringningen i tiden 34,56 sek.

Anne-Sofie og Chico’s Girl fortsatte den gode stil i MB1*, hvor de snuppede dagens anden sejr med nul fejl i omspringningen i tiden 34,29 sek.

Med nul fejl i tiden 36,24 sek. sprang Rikke Vingborg på Rayon De Soleil e. Hogwart sig til sejren i MA1*.

Mathias Nørheden Johansen var slet ikke til at komme forbi for konkurrenterne i dagens sidste klasse, S1*, hvor ingen ryttere formåede at komme fejlfrit gennem banen. Mathias deltog på to heste og klarede banen med fire fejl på hver hest, og det var der ikke andre, der kunne hamle op med, så det blev til både første- og andenpladsen på henholdsvis Lucky Star e. Cardento med fire fejl i tiden 75,75 sek, og Tripoli e. Tiziano med fire fejl i tiden 83.39 sek.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner