Det sker på Vilhelmsborg i dag

22-10-2022 09:02

World Cup-stævnet på Vilhelmsborg kører på tredje dag, og netop i dag byder på hele tre CDI-klasser efterfulgt af World Cup Grand Prixen i aften – og der er stadig billetter at købe, også ved døren derude

Copyright Ridehesten.com
Fra det danske guldhold skal vi se Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er endnu ikke udsolgt til weekendens World Cup-stævne på Vilhelmsborg, så har du lyst til at nyde dressur på højt niveau, kan du finde billeder via linket nedenfor eller købe dem ved indgangen derude.

Dagens program på Vilhelmsborg åbnes kl. 11.30 med Dressurens Venner CDI-Y Kür med syv ekvipager, der er overvejende danske  og blandt dem torsdagens vinder Frederikke Gram Jacobsen med Ryvangs Zafina.

Kl. 13.30 går Agria Dyreforsikring CDI3* Intermediaire. Den første klasse i lilletur, fredagens Prix St. Georges, blev vundet af Nanna Merrald Rasmussen med Blue Hors Touch of Olympic L, som igen i dag rider mod 12 ekvipager fra Belgien, Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Blandt de startende er også Cathrine Laudrup-Dufour, som debuterer den blot 7-årige Vividus Qre. Fredag demonstrerede Nanna og Cathrine, de to regerende verdensmestre for hold, at de sidder på talentfulde heste til den store sport.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lövsta Future Challenge CDI-U25 Kür følger op kl. 16.15 med et internationalt startfelt med otte ekvipager fra Danmark, Holland, Norge og Sverige, og blandt dem er gårdsdagens vinder Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre, og det bliver interessant at se, om de kan holde konkurrenterne bag sig i dagens kür.

Kl. 18.30 går den spændende FEI World Cup Grand Prix med hele 16 ekvipager fra Belgien, Danmark, Finland, Holland, Marokko, Norge, Sverige og Tyskland. Rytterne skal ride den korte Grand Prix, og første dansker er Anna Kasprzak med Addict de Massa kl. 18.52, og lige efter rider Nanna Merrald Rasmussen på banen med Blue Hors St. Schufro. Lone Bang Zindorff er sidste dansker inden pausen kl. 19.15 med Thranegaardens Rostov. Efter pausen er det Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I., som rider på banen kl. 20.05 med Carina Cassøe Krüth og Heilines Danciera lige efter. Sidste dansker er Andreas Helgstrand og Jovian med start 20.27, og klassens sidste rytter er tyske Helen Langehanenberg og Annabelle med starttid kl. 20.42.

Billetter kan købes ved indgangen både lørdag og søndag.

Stævnets start- og resultatlister.

Billetsalg til World Cup-stævnet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen