Det er fantastisk – den faldt på et tørt sted!

09-12-2017 17:55

Britt Carlsen

Stine Cassøe Jakobsen vandt en Ifor Williams Trailer i Skibby HC sølv finale på Cannon Chris, der måtte haste opereres i sommer

Copyright Ridehesten.com

Der var benhård kamp om sejren i Skibby HC sølv finale ved Lånlet Christmas Show på Vilhelmsborg, hvor stemningen er elektrisk og publikum hygger sig med underholdning og god sport.

Stine Cassøe Jakobsen kom til start i omspringningen med Cannon Chris e. Cris Ask (opdr. Tommy B. Jensen) og hun så sig ikke tilbage – målet har nemlig været en sejr i netop denne klasse, og det mål gik i opfyldelse, da hun standsende tiden 0,29 sekunder hurtigere end Mia Mundberg og med Christian Jansen på tredjepladsen.

På operationsbordet
Ved stævnet på Bækgaarden i sommer måtte Cannon Chris haste opereres på Højgaard Hestehospital for tarmslyng. Heldigvis gik operationen godt, og Stine har passet godt på hesten de seneste måneder. Han er derfor hurtigt kommet over operationen og er nu tilbage på næsten fuld styrke. – Han har sprunget den sidste måned, og han har været placeret både ved landsstævnet i Aalborg, ved Christmas warm-up og nu igen under Christmas show. Det er dog først i dag, jeg rigtig har åbnet op for ham, ellers har vi passet godt på ham. Det er i høj grad og Højgaards fortjeneste, at han er kommet så godt tilbage, understreger Stine.

Hun var jublende lykkelig over at vinde den flotte Ifor Williams hestetrailer til en værdi af 70.000 kr., og da familien har en af de gode trailere i forvejen, så er planen, at denne skal sælges. – Det kan dække nogle af udgifterne til operationen, smiler Stine, som har stor ros til overs til hendes blot 7-årige hest, der viser stort talent også i de store klasser. 

Se resultatet af klassen HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen