Stine Cassøe vandt S-klassen på Vilhelmsborg

14-05-2022 20:58

Annika Knudsen Lorentsen

Det lykkedes Stine Cassøe Jakobsen som eneste rytter at ride fejlfrit i omspringningen i 145 cm-klassen på Vilhelmsborg ved Danish Derby Horse Shows stævne, og dermed tog hun sejren i klassen

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen med Conchillo. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en dag ved landsstævnet på Vilhelmsborg har nået vejs ende, og dagen sluttede med stævnets højeste klasse, en 145 cm S-klasse. 

Her var der 14 ekvipager til start, og da klassen blev redet efter metode B1, skulle den afgøres i en omspringning. I omspringningen var fire ekvipager, som havde redet fejlfrit i hovedrunden, til start. Kun en af dem red fejlfrit i omspringningen, nemlig Stine Cassøe Jakobsen. I sadlen på sin trofaste tophest Conchillo e. Churchill/ Concorde (opdr. Ane Stoltze) sikrede hun sig sejren. 

Andenpladsen gik til Konstantin Deeken Künnemann, som leverede omspringningens hurtigste ridt i sadlen på Landlyst Contra e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds). Desværre for ekvipagen faldt en bom undervejs. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På både tredje- og fjerdepladen blev det Søren Møller Rohde på henholdsvis Action Man Ask Z e. Action-Breaker/ Calvados Z og Grace Ask e. Darco de Revel/ Contender (opdr Birgit Becker). Femtepladsen blev Lærke Olesen med Bombay 36 e. Casall/ Quidam de Revel. 

Danish Derby Horse Shows, som er arrangører af stævnet, er klar til endnu en dag i morgen, hvor der blandt andet afholdes Walber Cup for hold. 

Resultat fra S-klassen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen