De viser gode takter for fremtiden

12-08-2017 14:27

Maria Lerche Mortensen

De danske youngriders har nu været på banen i den individuelle konkurrence og to er gået videre til finalen, Josefine Hoffmann tog en 8. plads og var dermed bedste dansker.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved EM i Roosendaal i Holland, er anden afdeling af den individuelle konkurrence for youngriders afsluttet.

I går var Pernille Pilborg og Hølgaard’s Armani til start, her blev det til 69,842 % hvilket betød en samlet placering som nummer 14 i det store felt af 62 startende. Louise Karstoft og Famaso var også til start i går, her blev det til 67,579 % og en placering som nummer 33.

I dag red den sidste danske rytter, nemlig Josefine Hoffmann i sadlen på Hønnerups Driver. Parret opnåede 71,316 % hvilket gav en flot placering som nr. 8. –Jeg havde en super god, men forsigtig tur i dag. Han (Hønnerups Driver red.) var dejlig afslappet og var med mig hele vejen. Jeg havde småfejl som 100 % var mig og min manglende rutine på det her plan. Fortæller Josefine om dagens tur og fortsætter –Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen, og håber jeg kan holde ham lige så dejlig afslappet som han var i dag og måske satse lidt mere i küren, hvis han er til det.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover fortæller Josefine at resten af dagen i dag skal bruges på at slappe af, se de sidste to juniorer som skal ride i aften og gå nogle ture, så parret er klar til finalen i morgen. –Vi har god stemning og nyder hvert øjeblik sammen med de andre danskere, som er gode til at bakke hinanden op, fortæller hun om stemningen til stævnet.

Det er de 18 bedste ekvipager der går videre til kürfinalen, dette betyder altså at både Josefine og Pernille skal på banen igen i morgen. Men først skal de igennem vettjek kl. 14.30.

OPDATERING: Både Armani og Driver er netop gået igennem vettjek og er derfor helt klar til finalen i morgen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen