Dannebrog til tops i Hagen

18-07-2020 20:50

Igen i dag var de danske ungryttere godt ridende ved det internationale dressurstævne i Hagen, hvor Maria Mejlgaard Jensen sendte Dannebrog til tops. – Jeg er en stolt landstræner, udtaler Dennis Fisker

Copyright Ridehesten.com
Maria Mejlgaard Jensen og Antango Du Feuillard. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ved Horses & Dreams CDI3*/CDI1*/YH/J/U25-stævnet på Hof Kasselmann i tyske Hagen a.T.W., gik Dannebrog til tops for anden gang. Denne gang efter Maria Mejlgaard Jensen og Antango Du Feuillard e. Ampere/ Jazz  satte konkurrenterne til vægs i klassen for ungryttere her til aften. Der var meget tæt kamp om placeringerne, men det var Maria som sejrede med tyske ryttere på de følgende tre pladser. Maria og Antango Du Feuillard opnåede 72,598% Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador xx (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) kom ind på femtepladsen, som hun, helt usædvanligt, måtte dele med en fransk og tysk rytter. Bedste dansker i den første klasse for ungryttere i Hagen (anden plads), Sara Aagaard Hyrm med sin 14-årige Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/ Mago xx (opdr. Esben Klinkby), kom i dag ind på niendepladsen efter en kostbar fejl i en øgning, og så blev hendes resultat også præget af dommeruenighed (2-9-12 lød hendes placering på hos dommerne)

Se resultatet af klassen HER

Copyright Ridehesten.com
Landstræner for de unge ryttere Dennis Fisker. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Stolt landstræner
Landstræner for de unge ryttere berider Dennis Fisker, var både i Hagen og ved ECCO Cup i Sundeved, og han ser meget positivt på muligheden for at sammensætte konkurrencedygtige landshold til EM for pony-, junior- og ungryttere. – Det har været rigtig fint, rytterne har jo ikke været afsted længe (til stævne), så det var spændenede at se, hvor de var, indeleder Dennis Fisker. Han glædede sig meget over, at rytterne ikke var "rustne" efter den lange stævnepause. –De red godt og red deres chance.
Dennis kom til Hagen fredag. – Da jeg kom var Nathalie der (landstræner for seniorrytterne Nathalie zu Sayn Wittgenstein) for at se rytterne ride, og både Lone Bang og Anna Kasprzak hjalp de unge mennesker på opvarmningen, så der var en god stemning. Det er dejligt at opleve seniorerne bakker de unge mennesker op. Netop det glæde Dennis sig meget over, han har til opgave, at levere kommende ryttere til seniorrækken, og ved at der kommer et tættere bånd mellem ungdomsrytterne og seniorerne bliver det ikke helt så "skræmmende" for de unge mennesker, når de falder for aldersgrænsen. 

– Det var dejligt at få Dannebrog til tops to gange, ja det var mega godt, for så nemt er det heller ikke at  vinde i Tyskland. Dennis har haft træningssamling for nogle af de landsholdsaktuelle ryttere, der ikke fik plads i Hagen, og han har en god fornemmelse forud for EM, og resultaterne i Hagen er en god reklame for de danske ryttere overfor pressen og dommerne. – Så jeg er en stolt landstræner, slutter Dennis Fisker.

 

 

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen