Daniel og Veneziano nr. 3 i Louisdor Preis (video)

14-12-2018 15:18

Daniel Bachmann Andersen og avlshingsten Blue Hors Veneziano fik en særdeles god start på Louisdor Preis-finalen i dag, hvor de opnåede små 74%

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Veneziano.

Louisdor Preis-turneringen er en af de mest prestigefyldte tyske dressurturneringer, hvor flere verdensstjerner har trådt deres unge Grand Prix-sko. Daniel Bachmann Andersen, der er den eneste ikke-tyske finalist, kvalificerede sig til finalen med den 8-årige hingst Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/ Donnerhall (odpr. Blue Hors) i Hagen i sommer. 

Veneziano, som Daniel selv har uddannet  hele vejen til Grand Prix hest, har en ganske særlig plads hos sin rytter:

– Der er ingen tvivl om, at Veneziano for mig er en helt speciel hest. Det er de alle på hver deres måde, men det er noget særligt at starte en forholdsvis rå unghest op og få muligheden for uddanne den og sætte sit eget præg på den hele vejen frem til Grand Prix, udtaler Daniel på Blue Hors hjemmeside.

– Han er en hest, der er utrolig let at ride. Jeg bruger ikke meget tid på at træne øvelser med ham, for han har længe kunnet alle øvelserne, og de er stort set bare leget ind i den daglige træning, fordi han hele vejen igennem har vist så stort talent og lyst til at lære, fortæller Daniel, der er en af de dressurryttere i Europa med flest internationale Grand Prix-heste.

På trods af en graverende fejl i etterchangementerne scorede ekvipagen 73,860%, og Veneziano viste masser af gålyst og velvilje programmet igennem, og ikke mindst et særligt talent for piaffe-passage. Det resulterede i en flot tredjeplads. 

Se klassens resultat.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen