Cian O’Conners nye tophest er død

29-10-2018 06:13

I starten af denne måned købte irske Cian O’Conner den 10-årige hoppe Lady Cracotte. Et ekstremt uheldigt uheld kostede hoppen livet

Copyright Ridehesten.com
Cian O'Conner. Arkivfoto.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I starten af oktober købte Cian O’Conner hoppen Lady Cracotte e. Quaprice/Galoubet A. Forinden havde hoppen allerede haft rigtig god succes med belgiske Niels Bruynseels – seneste resultat var at parret vandt den 5* Grand Prix i Warengem i slutningen af september, lige inden salget til Cian O’Conner.

På sin facebookside har Cian O’Conner offentliggjort en udtalelse, hvor han bl.a. skriver at han er ødelagt over at skulle fortælle, at Lady Cracotte er død efter et ekstremt uheldigt uheld forleden. Uheldet skete i forbindelse med at hoppen var ved at blive gjort klar til natten, hvorefter hoppen panikker og vælter. Cian O’Conner fortsætter med, at den største trøst var at Lady Cracotte ikke led i forbindelse med uheldet.

I udtalelsen skriver han bl.a. også, at han så frem til at lære hoppen bedre at kende, og det var i den forbindelse hans plan at lægge ud i nogle mindre stævner.

Hele den officielle udtalelse kan læses her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen