Bohemian alligevel ikke på auktion

27-10-2023 14:47

Charlotte Kusk Berwald

Sportpferde Galleria har nu droppet at sælge de tre Grand Prix heste på auktion. I stedet udbydes de tre heste til salg

Copyright Ridehesten.com
Galleris's Bohemian, der alligevel ikke skal sælges på auktion. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I stedet håber man nu at finde gode hjem til de tre heste, der er Galleria's Bohemian, Galleria's Rossetti og Vincent Maranello. Alle tre heste har stærk tilknytning til Danmark, idet både Galleria's Rossetti og Vincent Maranello har danske opdrættere og er registreret i Dansk Varmblod. 

Overvældende interesse
Ved at sælge de tre heste på auktion, håbede man hos Sportspferde Galleria at generere så meget buzz omkring de tre Grand Prix heste, at de kunne blive solgt og ejerskiftet inden 15. januar 2024, som er sidste chance for at ejerskifte en hest, hvis den skal deltage ved De Olympiske Lege. Auktionen har gjort netop dette, hvilket vil sige at man nu har valgt at droppe auktionen og i stedet sælge hestene på almindelig vis. 

Galleria's Rossetti
Galleria's Rossetti e. Blue Hors Romanov/ Midt-West Ibi Light (opdr. Elsebeth Lykke Andersen) er en 15-årig Dansk Varmblod. Tilbage i 2014 deltog han ved finalen ved UVM og vandt samme år championatet for unge heste. Med Henri Ruoste blev han i 2019 nummer 15 til EM og er en varm hest, der kræver en rytter, der kan håndtere dette.

Udbudsprisen for Rossetti er 400.000-450.000 euro.

Copyright Ridehesten.com
Galleria's Rossetti, her fotograferet i Hagen i 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Galleria's Bohemian
Bohemian e. Bordeaux/ Samarant  kræver næppe den store introduktion. Under danske Cathrine Laudrup-Dufour har vallakken danset sig til adskillige medaljer og topplaceringer, herunder en individuel fjerdeplads til OL i Tokyo i 2021. Derudover høstede ekvipagen medaljer ved EM samme år. Så sent som i weekenden vandt Bohemian to klasser ved World Cup i Herning, denne gang med Patrik Kittel i sadlen.

Udbudsprisen på Bohemian er 1.500.000 euro

Copyright Ridehesten.com
Bohemian og Patrik Kittel fotograferet ved World Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Vincent Maranello
Den 13-årige Vincent Maranello e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Future Cup (opdr. Jane Gry Haugum) er den tredje og sidste af de tre top Grand Prix heste, som sydkoreanske Dong Seon Kim havde købt med henblik på at deltage ved OL i Paris næste år. Vallakken er tidligere kåret avlshingst og deltog ved EM med ungarske  Maté Garai i Riesenbeck og kan blive en fantastisk U25-hest eller læremester til den, der ønsker at ride dressurens højeste klasser.

Udbudsprisen på  Vincent Maranello er 500.000 euro.

Copyright Ridehesten.com
Vincent Maranello fotograferet i 2016 ved UVM. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Kilde: Eurodressage

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner