Betina Jæger til Helgstrand Dressage

07-10-2014 14:12

Den erfarne uddanner og Grand Prix-rytter, Betina Jæger, træder den 1. november 2014 ind i beriderteamet hos Helgstrand Dressage i Vodskov

Helgstrand Dressage har i 2014 styrket deres team af beridere med bl.a. Stine Døssing, Ditte Mikkelsen og Maik Kohlschmidt. For at fuldende teamet, efter Daniel Bachmann og Severo Jurado har søgt andre udfordringer, har Andreas Helgstrand ansat Betina Jæger, som har stor erfaring med uddannelse af dressurheste op til Grand Prix.

Betina Jæger har bl.a. redet to år i Tyskland og har arbejdet selvstændigt de sidste 12 år, hvor hun har uddannet dressurheste og har solgt adskillige topheste til ind- og udland som bl.a. Gredstedgårds Michigan, Stuntmann af Hvarre, Serupgårds Salut, Marshall Lightfoot, Monarch af Hvarre og mange flere. Sideløbende har hun opnået flere topplaceringer ved CDI-stævner.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job. Jeg har i mange år redet meget alene, så jeg ser frem til at indgå i et team, og det bliver helt sikkert inspirerende at ride sammen med så dygtige ryttere. Andreas har jo stalden fuld af super gode heste, så der er masser af kvalitet at arbejde med, siger Betina Jæger.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen