Armitages Boy pensioneres

13-04-2019 17:24

Armitages Boy har været med rundt til de største stævner - nu er tiden kommet til at han pensioneres og helliges avlen

Copyright Ridehesten.com
Armitages Boy under EM i Herning.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 17-årige avlshingst Armitages Boy e. Armitage/Feo pensioneres fra sporten, og fremadrettet vil fokus være lagt på hans avlskarriere. 

Armitages Boy er kendt fra de helt store springbaner, efter sin succesfulde karriere. Først var han under den franske rytter Aymeric de Ponnat, men i 2016 overtog Lorenzo de Luca fra Italien tøjlerne. 

Armitages Boy var bl.a. med til at sikre fransk sejr i Nations Cup finalen i 2013 i Barcelona. Han var også med på sikre en hjemmebanesejr for Aymeric de Ponnat i Nations Cup i La Baule i 2014. De deltog bl.a. også til EM i Herning i 2013, hvor de indtog 11. pladsen. 

Under Lorenzo de Luca har Armitages Boy bl.a. været med på det vindende hold til Nations Cup i St. Gallen i 2017, og i Rotterdam leverede parret også en af den sjældende dobbelt-nulrunder under den Nations Cup. Det var bl.a. med til at sikre en tredjeplads til Italien. Under Longines Global Champions Tour i både Madrid og Mexico, blev det til en fjerdeplads i Grand Prix-klassen, og det blev også til deltagelse til EM i Gøteborg. Her i januar viste Armitages Boy, at han fortsat er i topform, da de blev nr. tre i World Cup kvalifikationen i Leipzig. 

"Jeg er meget heldig at have haft muligheden for at ride så god en hest som Armitages Boy" har Lorenzo de Luca udtalt til World of Showjumping og fortsætter: "Han er en meget speciel hest med en fantastisk karakter. Han gav altid sit bedste inde på banen! Jeg vil gerne takke Stephan Conter, Guillame Canet og Gregory Mars, som gav mig muligheden for at ride denne fantastiske hest, som nu vil fokusere på sin karriere som avlshingst. Og selvfølge et kæmpe tak til Armitages Boy for alt!"

Kilde: worldofshowjumping.com

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen