Anders Dahl placeret i Hagen

27-04-2019 13:11

Camilla Tiefensee Schrøder

Isabell Werth måtte se sig slået af landsmanden Sönke Rothenberger som indtog førstepladsen i lørdagens CDI4* Grand Prix ved Horses and Dreams i Hagen. Danske Anders Dahl blev placeret med sin nye Grand Prix-hest

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl deltog sidste år i DM med Selten HW. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tyske ryttere snuppede topplaceringerne i dagens Grand Prix-klasse i Hagen. Som den eneste rytter over 80% vandt Sönke Rothenberger med den 12-årige KWPN-vallak Cosmo 59 e. Van Gogh/Fruhling. Han slog dermed også Isabell Werth, som var til start på Emilio e. Ehrenpreis/Cacir Aa, som hun ligger nummer fire på verdensranglisten med. Hun kom ind på andenpladsen med 79.326 %, mens tredjepladsen også gik til en tysker, nemlig til Jessica von Bredow-Werndl på Tsf Dalera BB e. Easy Game/Handryk.

Første gang, Sönke Rothenberger er tilbage på stævnebanerne med Cosmo siden VM i Tryon i september sidste år, hvor han var med til at vinde guld for Tyskland.

Den danske dressurrytter Anders Dahl, som er bosat i Storbritannien, har taget sin 11-årige vallak Fidelio van het Bloemenhof e. Fidertanz 2 (opdr. Luc Van Der Heyden) med til stævnet i Hagen, og det kom der et nydeligt ridt ud af, som dommerne bedømte til 72.283 %. Hermed endte danskeren på en ottendeplads i det store, internationale felt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten

Det er kun lidt over en måned siden, at Anders Dahl havde sin stævnedebut med Fidelio. Det var ved stævnet i Keysoe i midten af marts, hvor han red flere topplaceringer hjem.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen