Åbenhed og kommunikation er vejen frem

06-04-2017 07:19

Den nye avlsledelse i Dansk Varmblod vil igennem dialog med hoppeejerne såvel som hingsteholderne satse på gennemsigtighed, åbenhed og god kommunikation til at bringe avlen videre. Ridehesten har italesat Claus Hansen, talsmand for avlsledelsen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter Dansk Varmblods hingstekåringen i Herning i marts måned er en ny konstellation af avlsledelsen trådt i kraft. I den nye avlsledelse, som er disciplinopdelt, er Claus Hansen den gennemgående person, der dømmer i begge discipliner, ligesom han er avlsledelsens talsmand. Vi greb derfor lejligheden ved hingstekåringen i Herning til at tale med Claus Hansen om avlsledelsens arbejde fremadrettet.

44-årige Claus Hansen har mange års erfaring som dommer og har været medlem af avlsledelsen i seks år, hvor han har været med til at træffe afgørende beslutninger. Det har været seks lærerige år, der i samspil med hans naturlige evne for kommunikation og hans politiske tæft har klædt ham på til næste opgave; posten som talsmand for avlsledelsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg går ikke ind for, at den samme person kan være i både avlsledelsen og auktionsudvalget; derfor er jeg trådt ud af sidstnævnte, fortæller Claus, der er uddannet cand.merc. i afsætning, er ansat som afdelingsleder hos TDC og bosiddende på en hesteejendom i Øster Velling ved Randers.

Læs artiklen i det nye nummer af magasinet Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen