A-Equipt fortsætter med nye ejere

01-11-2021 10:02

De nye ejere udtaler, at A-Equipt simpelthen er for godt til ikke at blive drevet videre, og at de glæder sig til at udvikle brandet i tæt samarbejde med Andreas og Christian Schou, som fortsat vil være medejere af A-Equipt

Copyright Ridehesten.com
Foto: Aequipt
Nyheden fortsætter efter annoncen

I foråret blev det meldt ud, at ride-brandet A-Equipt, som Andreas og Christian Schou etablerede i 2016, ville blive lukket ned, da teamet omkring Absolute Horses, ville fokusere 100% på det sportslige. Men nu er nye ejere trådt ind med en klar ambition om at udvikle brandet.
Det var simpelthen for godt til ikke at fortsætte, udtaler Rasmus Arendt Nielsen, der samtidig roser det tidligere team bag A-Equipt for at have opbygget et solidt brand med produkter af særdeles høj kvalitet.
Det er klart, at det giver et godt afsæt, når vi overtager et brand, der i forvejen er kendt i rideverdenen for at have produkter til både hest og rytter i kompromisløs kvalitet. Det skal vi fortsætte med, og så skal kollektionen udvides, fortætter Line Guldhøj, der sammen med Rasmus Arendt Nielsen er trådt ind i virksomheden.

Schou forbliver medejere
Selvom majoriteten har skiftet hænder, så er de nye ejere glade for, at Schou-brødrene forsætter deres engagement i A-Equipt, og at de vil have en aktiv rolle i den fremtidige udvikling af brandet, for som Line Guldhøj udtaler; så er deres erfaring og ekspertise vigtig, når nye produkter skal udvikles og testes.
Det er ikke uvæsentligt, at Andreas Schou lige nu er Danmarks dygtigste springrytter og derfor ved, hvor vigtigt det er at have udstyr, der er i orden.
Samtidig glæder det Christian Schou, at der kommer nye kræfter til, som med deres erfaring kan sætte turbo på online-salget. – Jeg har altid troet på potentialet for A-Equipt, og jeg glæder mig derfor meget over, at vi sammen kan drive det videre. Nu kommer der et endnu tungere fokus på online-delen end tidligere, hvor vi har været meget fokuseret på at komme ud i butikkerne – og det bliver godt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søger ambassadører og testryttere
Arbejdet med udvikling af nye produkter er i fuld gang, og A-Equipt forventer at kunne præsentere en række nye produkter til både hest og rytter i begyndelsen af 2022. Men før de nye produkter sendes på markedet, skal de gennemtestes, og hertil er det planen, at A-Equipt vil bruge både testryttere og ambassadører.
– Hvis vi skal indfri ambitionen om at udvikle produkter i verdensklasse, så har vi brug for sparring og feedback fra ryttere. Derfor vil vi i løbet af efteråret etablere et korps af ambassadører og testryttere, som kan bidrage til udviklingen af nye produkter og stolt repræsentere A-Equipt efterfølgende, slutter Rasmus Arendt Nielsen.


A-Equipts nye webshop åbner i den 1. november med vilde åbningstilbud.

Copyright Ridehesten.com
Christian Schou (t.v.) glæder sig til samarbejdet med Line Guldhøj og Rasmus Arendt. Foto: Privat
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen