7-års DV-hest 2'er i Vilamoura

03-11-2022 18:35

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i portugisiske Vilamoura, blev Dansk Varmblodshoppen Holsteins Marisha i dag topplaceret i den 135 cm høje 7-års klasse med sin portugisiske rytter

Copyright Ridehesten.com
Adir Dias de Abreau og Holsteins Marisha. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige Holsteins Marisha e. Marius Claudius/ Kermo's White Talisman (opdr. Familien Holstein) har succes med sin portugisiske rytter Adir Dias de Abreu, som i denne uge er til start ved det internationale stævne i Vilamoura, Portugal. 

I dag opnåede ekvipagen en flot andenplads i en klasse for 7-års heste, som blev afviklet på 135 cm høje forhindringer. Ekvipagen leverede fejlfrie ridt i begge faser, og med den næsthurtigste tid, blot 0,01 sekunder langsommere end vinderen, var en topplacering sikret. Tidligere på ugen blev ekvipagen desuden nr. 6 i en anden 135 cm-klasse, hvor de ligeledes var fejlfrie. 

Copyright Ridehesten.com
Adir Dias de Abreau og Holsteins Marisha. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Holsteins Marisha, der fortsat ejet af familien Holstein, er avlet på hoppen Miss Holsteins Matinique, som desuden er mor til yderligere to succesfulde afkom, Holsteins Barbie Girl og Holsteins Bacardi D Balou. I videoen nedenfor kan I se Marishas runde fra i dag.

Resultat fra dagens klasse.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen