Zippo M.I. er solgt til England

11-11-2023 18:36

Daniel Bachmann Andersens vej med Grand Prix-hesten Zippo M.I. skilles nu, da hesten er solgt til den britiske OL-rytter Emma Hindle

Copyright Ridehesten.com
Zippo M.I. er solgt til England. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Makkerskabet mellem Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Steen Bo Larsen) ophører nu, da den imponerende Grand Prix-hest er blevet solgt. Emma Hindle, der er tidligere britisk OL-deltager, overtager nu tøjlerne på den 11-årige vallak, der har mange flotte resultater med i bagagen. Det skriver Eurodressage. Zippo M.I. var eget af Christian og Vivi Vang Lauridsen. 

I juni måned opnåede Daniel Bachmann Andersen blandt andet en sejr med Zippo M.I. i den 3-stjernede Grand Prix til det internationale stævne i Hagen, Tyskland. Her opnåede ekvipagen 74,522% , hvilket placerede dem øverst på sejrsskamlen.

Daniel Bachmann Andersen debuterede i international Grand Prix med Zippo M.I. i maj, 2022. Siden er det blevet til flere internationale ridt og flotte resultater for ekvipagen. Daniel Bachmann Andersen har sideløbende med udviklingen af Zippo M.I. dog også haft god succes med dens storrammede hest Vayron e. Vitalis/Gloster, som han også konkurrerer i international Grand Prix. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I. til Falsterbo Horseshow 2023. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Zippo M.I. startede sin karriere under Michala Damm-Frydenberg som 5-årig. Det lykkedes hende at kvalificere Zippo M.I. til både 5-års og 6-års championatsfinalerne, ligesom hun vandt 7-års championatskvalifikationen i 2019. 

Den britiske rytter Emma Hindle deltog i 2008 i De Olympiske Lege i Hong Kong, Kina med hesten Lancet e. Wenzel/ Shogun, som i 2009 vandt sølv til europamesterskaberne med. Emma Hindle har en lang international dressurkarriere bag sig og kan nu se frem til at have endnu en Grand Prix-hest i stalden. 

Kilde: Eurodressage

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen