Zascha og Primavera til tops i CSI4*

16-02-2024 10:04

Zascha Nygaard Lill forsætter det høje niveau til de internationale stævner. Denne weekend starter hun det 4-stjernede stævne i Belgien, og det er allerede blevet til en topplacering for hende og Primavera

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Lill og Primavera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Zascha Nygaard Lill, der i øjeblikket er til start ved det internationale stævne i Opglabbeek i Belgien, holder i øjeblikket et højt niveau på de internationale stævnebaner.

For blot to uger siden var Zascha til start ved World Cup-stævnet i Bordeaux i Frankrig, hvor hun red flere placeringer hjem i de 5-stjernede klasser og havde sin Word Cup-debut med Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue.

I denne weekend gælder det de 4-stjernede klasser til stævnet i Belgien, hvor det allerede er lykkedes hende at ride sig til tops i feltet. Til samme stævne er danske Cecilie Duelund Vestergaard også til start i stævnets 1-stjernede klasser. 

Torsdag aften red Zascha på banen med Primavera e. Mylord Carthago*HN/ Cornet Obolensky i Grand Prix-kvalifikationsklassen på 150 cm, hvor der var intet mindre end 68 ryttere til start. Parret red sig fejlfrit igennem banen, og med en hurtig tid på 61,02 sekunder red Zascha sig til en placering som nr. 3 i feltet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderen af klassen, tyske Tim Rieskamp-Goedeking med Pepina G e. Perigueux/ Chacco Blue, sejrede med tiden 59,92 sekunder, og Zascha var derfor ikke langt fra den vindende tid. 

Med sig til stævnet har Zascha også hestene Stanley  e. Stakkato/ Calido I og Calato 9 e. Chambretto GT/ Contendro. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner