Zascha Andreasen topplaceret i 145 cm rankingklasse

18-09-2020 20:04

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Kronenberg i Holland har flere danske ekvipager allerede redet placeringer hjem, og her til aften blev Zascha Nygaard Andreasen topplaceret i 145 cm-klassen, som er kvalifikation til søndagens Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Zascha og Chaccophanie ved DM hos Absolute Horses i august. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ekvipager er til start ved det internationale stævne i Kronenberg i Holland, og det er blevet til flere flotte placeringer.

Torsdag red både Kasper H. Hansen og Martin Neergaard topplaceringer hjem i 140 cm klassen. Kasper red på Schweinsteiger e. Lux Z/Churchill (opdr. Karina Hein) og ekvipagen placerede sig som nr. 4 efter en hurtig runde. Martin Neergaard blev placeret som nr. 7 med Chadeur e. Chacco-Blue/Baloubet du Rouet. 

Topplacering til Zascha i 145 cm
I dagens 145 cm-klasse red Zascha Nygaard Andreasen fejlfrit i hovedrunde af 145 cm-klassen, og dermed var hun sammen 16 andre ekvipager klar til omspringningen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zascha red på den 9-årige hoppe Chaccophanie e. Chacco-Blue/Grand Step, og igen i omspringningen var ekvipagen fejlfrie. Og med den sjettehurtigste fejlfrie omspringning endte parret altså lige uden for top-5. 

I alt var der 96 ekvipager til start i klassen, hvori der kunne samles point til verdensranglisten, ligesom den var kvalifikation til søndagens Grand Prix. 

Følg stævnet og danskernes resultater her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen