World Cup: Werth er urørlig

06-11-2017 09:01

Isabell Werth og den 11-årige vallak Emilio leverede deres bedste score nogensinde ved World Cup sæsonens anden afdeling i Lyon i fredags - og selvfølgelig en sejr 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth og den 11-årige vallak Emilio e. Ehrenpreis/Cacir AA sprang deres egen personlige rekord med næsten to procent i fredagens Grand Prix Kür ved World Cup sæsonens anden afdeling i den vesteuropæiske liga.

Den fantastiske præstation sikrede ekvipagen den flotte score af 86,115% mod ekvipagens tidligere personlige rekord på 84,200% tilbage i februar måned.

– Det var en personlig bedste score med Emilio, og jeg er så glad for, at han arbejdede så godt, han var virkelig afslappet, men med så stor kraft, at han gav mig gåsehud, sagde Werth efter ridtet til dressage-new.com, hvor tre af de i alt fem dommere havde tildelt parret godt over 90% for det kunstneriske indtryk.

Det er årets mission for den forsvarende World Cup mester Isabell Werth at kvalificere sig til finalen i Paris. Hun håber på en kvalifikation til både Weihegold, som hun vandt World Cup finalen i Omaha på samt Emilio og Don Johnson FRH, som hun startede med ved World Cup sæsonens første afdeling i Herning i sidste måned.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Spanske Beatriz Ferrer-Salat og Delgado e. De Niro/Weltmeyer, der torsdag red sig ind på en tredjeplads, tog i fredagens Kür et ryk opad på podiepladsen med en flot andenplads. Ekvipagen opnåede 82,630%, mens svenske Patrik Kittel og  den 13-årige Daja e. Silvano/Don Schufro blev henvist til tredjepladsen med 81,555%. Det svenske makkerpar tog endnu 17 point og bringer parret i føring i den samlede stilling med samlet 54 point.

Der er ingen danske ryttere til start  i Lyon, men den 16-årige DV-vallak Smeyers Molberg med sin schweiziske rytter Marcela Krinke-Susmelj i sadlen avancerede  i fredagens Grand Prix Kür til en syvendeplads med 75,220%.

Se alle resultater HER

Se den foreløbige stilling HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen