Valg af sports-BH til ridning

01-08-2022 13:03

Christine Krogh Frausing

Vi har snakket med Tina Bjerregaard, der kommer med gode råd til, hvorfor du skal ride med en rigtig sports-bh, der er designet til ridning, og hvordan du vælger den rette

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Ridehestens august-nummer har vi snakket med Tina Bjerregaard, der er salgs- og markedsansvarlig for Q-Linn Sportslingerie. Hun kommer her med gode råd til, hvorfor du skal ride med en rigtig sports-bh, der er designet til ridning, hvordan du vælger den rette og meget mere.

Tina Bjerregaards mand, Jan Guldborg, oplevede et gentagent problem blandt kvindelige ryttere, der har et problem med at finde den korrekte støtte og opstilling i sadlen. Det problem tog Tina Bjerregaard op, og igennem de sidste 3 år har hun undersøgt dette problem som et fagligt område, og nu udviklet sports-bh'er til formålet. 

Tina mener emnet er tabubelagt, men undersøgelser viser dog, at kvinder får bedre selvværd ved at have en sports-bh der er udviklet til netop ridning, og som passer helt perfekt. Sports-bh'erne findes nemlig i et utal af størrelser, med kun 5 centimeters intervaller. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du ikke tid til at sidde med magasinet i hænderne, så får du her i podcasten en gennemgåning af vigtigheden i at vælge den rigtige sports-bh.

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen