Valerie B vandt igen

30-10-2022 16:37

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Dansk varmblods egnethedstest i region 5, blev i dag afholdt på Vilhelmsborg. Den nyligt kårede championatsvinder Valerie B, med rytter Anne Mette Strandby, tog overlegent sejreren med 940 point.

Copyright Ridehesten.com
Valerie B og Anne Mette Strandby. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bjarne Nielsen og Vicky Nortvig havde til opgave, at bedømme 51 4-års heste. Hestene bliver bedømt på deres skridt, trav, galop, ridelighed og kapacitet. 
Mange imponerende heste var til start, og hele 20 heste fik en samlet score på 800 point eller der over.

Dagens vinder, blev en hoppe der tideligere på året har vist stor kvalitet og potentiale. Valerie B e. Revolution/Blue Hors Zack (opdr. Karin og Peer Guldbrandsen), med rytter Anne Mette Strandby, vandt Pavo og DRF's Championt for 4-års heste, ved finalestævnet hos Blue Hors i oktober med hele 91,6%. De gjorde kunsten efter i dag, hvilket udløste et flot 10 tal for traven, 9,5 for galop, ridelighed og kapacitet, samt 8,5 i skridt. Den samlede score lød på 940 point, og den absolut højeste score i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Ladegaard's Quick og Sune Graarup Damgaard. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sune Graarup Damgaard viste Ladegaard's Quick Step e. Blue Hors Quintana/Come Back II (opdr. Jørn L. Christoffersen) flot rundt, hvilket resulterede i en anden plads. Den blev belønnet med 9 for galop og kapacitet, 8,5 for skridt og trav, samt 8 i ridelighed og en samlet score på 860 point.

Copyright Ridehesten.com
SK Farnello og Susanne Barnow. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen

Hele seks heste havde en samlet score på 840 point. Dog blev det ridelighedskarakteren der sikrede en trejdeplads til SK Farnello e. Blue Hors Farrell/Akinos (opdr. Susanne Bastrup Kastberg), redet af Susanne Barnow. Karakterne lød på 9 i ridelighed, 8,5 for kapacitet og trav samt 8 for skidt og galop. 

Læs mere om Dansk Varmblods egnethedstest her
Find resultaterne fra dagens klasse her, og katalog her. 

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen. Billederne vil være online hurtigst muligt.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen