Unghestene indtog Middelfart Ridecenter

22-06-2014 20:43

Maria Schacht

I dag blev der afholdt kvalifikation til DRF Unghestechampionat i dressur på Middelfart Ridecenter

Det var et stærkt hold af 4-års dressurheste, der viste sig fra deres modne side, trods den forholdsvis kraftige blæst, som ellers godt kunne have virket en anelse forstyrrende på koncentrationen. Bedst af hestene var Blue Hors First Choice e. Jazz/Negro, redet af Allan Grøn. Hingsten fik hele 10 for galop, 9,8 for trav og kapacitet og 9,2 for ridelighed. En samlet score på 9,520. Andenpladsen gik til hingsten Wichers e. Wilkens/Zardin Firfod, redet af Nana Berg Christensen. Wichers blev bl.a. belønnet med 9 for kapacitet og ridelighed, og endte med en samlet score på 8,700. Tredjepladsen gik til hoppen Romanova e. Blue Hors Romanov/Danone I, redet af Rikke Dupont. Hoppen fik hele 9,5 for trav og 9 for skridt og kapacitet. De endte med en samlet score på 8,640. 

Mille Larsen Warncke og Øgårsens Dior De Luxe e. Sandreo/Zardin Firfod vandt for 5-års hestene. De fik bl.a. 8,5 for ridelighed, og endte med en score på 8,260. Andenpladsen gik til Lotte Wiuff Straarup på Roberto e. Blue Hors Don Romantic/Londonderry, de fik en samlet score på 8,160. På tredjepladsen var Mia Hermansen på Quirqui e. Quarterback/Don Juan, de opnåede en samlet score på 8,140.

Sejren for 6-års hestene gik klart til Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro, redet af Allan Grøn. De havde en hel karakter mere end andenpladsen på den samlede score, og fik 9,5 for galop og 9,2 for både trav og kapacitet. De endte med en score på 8,880. Andenpladsen gik til Ditte Mikkelsen på Unicorn’s Delicious e. Blue Hors Don Romantic/Donnergraf. De opnåede en samlet score på 7,720. Tredjepladsen gik til Anne Fabricius Tange på Rosenkildes Hotstuff e. Blue Hors Hotline/Blue Hors Don Schufro. De opnåede en samlet score på 7,640.

Husk at se billeder fra hele søndagen her på siden i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner