Tysk dressurtrio topper i Basel

13-01-2024 17:43

Ved World Cup-kvalifikationen i dressur i Basel satte en tysk trio sig i dag på de højeste placeringer, og europamesteren løb ikke uventet med sejren

Copyright Ridehesten.com
TSF Dalera BB og Jessica von Bredow-Werndl. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske dominens ved World Cup-kvalifikationen i Basel blev tegnet af Jessica von Bredow-Werndl, Isabell Werth og Matthias Alexander Rath i top-tre og Sönke Rothenberger på femtepladsen.

Med sin vinderpartner fra OL og EM, den 17-årige TSF Dalera BB e. Easay Game/ Handryk, red 37-årige Jessica von Bredow-Werndl sig til suveræne 91,010% hos en dommerpanel, hvor alle fem dommere var enige om placeringsrækkefølgen i top-tre.

Nyheden fortsætter efter annoncen

54-årige Isabell Werth, der har fået ny hest i den danske guldmedaljehoppe Queenparks Wendy, var i World Cup-kvalifikationen til start på sin 18-årige vallak Emilio e. Ehrenpreis/ Cacir AA og blev i dag klassens nr. 2 med 87,950%.

I dette OL-år kan Tyskland, der med afstand vandt EM 2023 på hjemmebane i Riesenbeck, stille et meget stærkt hold. 39-årige Matthias Alexander Rath red sig i dag ind på tredjepladsen i World Cup-kvalifikationen med 81,750% på familiens hingst, 11-årige Destecado e. Desperados/ Londonderry. Igen på femtepladsen var der en tysk ekvipage, 29-årige Sönke Rothenberger og den 12-årige Matchball OLD e. Millennium/ De Niro, der opnåede 79,225%.

Klassens resultat.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing