Truelsen-søstrene har succes i Giovanni

13-10-2024 10:05

Anne-Kristine og Benedikte Rie Truelsen leverer gode resultater på stribe i Italien, hvor de er taget ned for at ride internationalt stævne nogle uger her i efteråret. Lørdag blev det til en sejr i en af stævnets højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen og Quemoy KT sejrede i gårsdagens højeste klasse til et internationalt stævne i Italien. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søskendeparret Anne-Kristine og Benedikte Rie Truelsen er draget til San Giovanni i Italien med en række heste, hvor de rider med til det flere uger lange efterårsstævne. Her har de både yngre heste med, som kan få erfaring i unghesteklasserne, mens de mere rutinerede heste kan gå de større klasser. 

I gårsdagens højeste klasse, som var en CSI2* rankingklasse med kvalifikation til søndagens Grand Prix, blev det til en sejr for Anne-Kristine Rie Truelsen og og den 14-årige vallak Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Sacco. De red fejlfrit over de 145 cm høje forhindringer og havde ligeledes den hurtigste tid på 65,57 sekunder. Ekvipagen er forsvarende danmarksmestre for U25-ryttere, ligesom de to år i streg har vundet Bækgaarden Derby. Med lørdagens sejr er de kvalificeret til Grand Prix-klassen, som afgøres senere i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Hait Ask. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også Benedikte Rie Truelsen havde flere gode ture på springbanen i går, hvor hun på den 11-årige DV-hoppe Hait Ask e. Favorit Ask/ Kannan red dobbelt fejlfrit og placerede sig på fjerdepladsen i CSI2* 140 cm. Den Stutteri Ask-opdrættede hoppe blev købt af familien Truelsen i 2019, hvorefter både Benedikte og Anne-Kristine har haft fornøjelsen af at ride hoppen.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine og den 7-årige Coletta. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Flere placeringer på de unge heste
I lørdagens CSIYH-klasse for de 7-årige heste med en forhindringshøjde på 135 cm havde søstrene tre heste med til start, hvor det blev til to topplaceringer. Anne-Kristine tog sig af andenpladsen på oldenburgerhoppen Coletta e. Cornet de Lux/ Cassin 2, mens Benedikte blev nr. 5 på Donatello Z e. Dominator 2000 Z/ Bugatti VDL. Begge ekvipager var fejlfrie i begge af klassens to runder og red i hhv. tiden 37,75 sek. og 38,47 sek. – ikke langt efter vindertiden på præcis 37 sek.

De to danske ryttere er i ilden igen i dag, hvor det bl.a. bliver spændende at følge Anne-Kristine og Quemoy KT i Grand Prix-klassen. Du kan følge med i start- og resultatlisterne her.

Copyright Ridehesten.com
Truelsen-søstrene deler passionen for springsporten og støtter hinanden i sporten, hvor de i disse uger er taget sammen til Italien for at ride internationalt stævne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen