Tredjeplads til Maria Mejlgaard i Exloo

15-08-2018 16:53

Camilla Tiefensee Schrøder

Med over 70 % opnåede Maria Mejlgaard Jensen og Diva Rævdal i dag en tredjeplads i dagens klasse for juniorryttere ved U25 EM-stævnet i Exloo, hvor det danske U25-hold netop nu er i gang med holdkonkurrencen

Copyright Ridehesten.com
Maria Mejlgaard Jensen og Diva Rævdal i aktion i søndagens kür-finale ved Junior-DM. Foto: Ridehesten.com/Camilla T. Schrøder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Maria Mejlgaard Jensen og Diva Rævdal e. Dicardo/Mar-Ki (opdr. Annette Koustrup Sørensen) blev i søndags nummer 8 ved DM for juniorer i Ringsted, og nu er de draget videre til det internationale stævne i Exloo i Holland, vor U25-rytternes EM også afvikles.
Det blev i dag til en flot tredjeplads til Maria og Diva i CDIJ Consistender Prize med bedømmelsen 70.960 %.
Vinderen blev hollandske Marten Luiten, som på Fynona e. Ampere/Gribaldi opnåede 72.222 %.
Også Thea Bech var til start i samme klasse, og hun blev nummer seks med sine 66.768 % på Dionisos e. Spielberg/Sir Sinclair (opdr. C. Kikkert).

EM for U25 i fuld gang
I skrivende stund er holdkonkurrencen for U25-rytterne under afvikling ved samme stævne. Indtil videre har Marias storesøster, Michala Mejlgaard Jensen, været til start på Trebiz, og Sille Engermann på Darius skal ride om et øjeblik. Følg med på den liveopdaterede resultatliste.
Sidste rytter rider på banen klokken 20.28.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald