Tre over 2 meter

13-12-2014 20:06

Britt Carlsen

Equsana/Kraft Højdespringning ved Danish Christmas show fik Vilhelmsborgs opvisningshal til at koge - jublen skyllede ned over rytterne - og det blev Dennis Noels Nielsen som sejrede på en hest, han har redet i fire dage!

Rytterne red med mod og vilje i højdespringningen og de fik virkelig givet publikum en oplevelse. Hele seks ryttere kom over 180 cm, og så kom tre ryttere over 2 meter: Simon Yde, Dennis Noes Nielsen og Kasper H. Hansen - alle tre heste var noviser i højdespringning på dette niveau. Både Simon Yde/Leander D og Kasper H. Hansen/Qualified måtte bruge to forsøg på 2 meter, mens Dennis Noes Nielsen og Narco susede over i første forsøg. Det blev afgørende, for da alle tre ryttere fik nedslag på 2,10 m blev det dermed Dennis Noes Nielsen som sejrede.

- Jeg har kun haft Narco i fire dage, han kommer fra Schweiz og har ikke tidligere gået højdespringninger, fortæller Dennis, der naturligvis var meget begejstret for sejren og for den kvalitet hesten viste i klassen. Selv har Dennis for år tilbage sprunget over 2 meter, men det er alligevel en noget speciel oplevelse, bekræfter han. 
- Det er ikke noget problem at springe muren op til 180 cm, men når vi når 2 meter, så er det svært at finde det helt rigtige afspringspunkt, forklarer Dennis. Han roste stævnet i høje toner. - Det er et fantastisk stævne, og så sjovt at ride ind i hallen med den stemning, sluttede han. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner