Tre nye distriktmestre i Bernstorffparken

20-05-2018 18:31

Solen har stået ned fra en klar himmel hele dagen igennem hvor Bernstorffparken har været vært for de individuelle distriktmesterskaber i ponyspringning

Copyright Ridehesten.com
Medaljetagerne for kat. III ponyerne
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været et fantastisk vejr for Sportsrideklubben at afholde weekendens stævne i. 

Ved dagens klasser blev der også afholdt individuelt distriktmesterskaber i alle tre ponykategorier, hvor kat. III ponyerne startede dagens mesterskab. 
Banen var lidt udfordrende for nogle af rytterne, men for Laura Sofie Hilstrøm og Spirit var den intet problem. Med nul runder i både første og anden runde samt i omspringningen, kunne de Laura få hængt guldmedaljen om halsen. Inden som nummer to blev  det Karla Ekstrand Langgaard på Stonepark Dynamit, mens Magdalene Rose Mikkelsen på Bakkegaarden's Nikita tog sig af tredjepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Sara Katrine Buus og Bjergets Midnight

For kat. II ponyerne var en omspringning slet ikke nødvendig for at dele guldet ud. Sara Katrine Buus og Bjergets Midnight var nemlig overbevisende med fejlfrie ture i begge runder, således at de kunne ride distriktmesterskabet hjem, hvor Helena ranch nielsen og Silver Star til sølv og Maya Ceder på Kirkelodgaard's Milton tog bronze. 

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Schur Pedersen og Cummermore Dolly
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var spænding for alle pengene da kat. I ponyernes mesterskab skulle afgøres, for her skulle der både springes omspringning om guld og sølv samt bronze og fjerdepladsen. Det blev Mathilde Schur Pedersen og Cummermore Dolly som trak det længste strå og derved kunne kalde sig distriktmester. Det blev til sølv for Ida Tardrup Frandsen på Alive og bronze til Sofie Kruhl Jensen på Oakwood Mia.

Udover distriktmesterskab har det også været et hav af almindelig distriktklasser samt udtagelsesklasser til Nordisk mesterskab. 

Se alle resultaterne fra stævnet HER

Se alle billederne fra dagens klasser her på Ridehesten.com fra på tirsdag

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen