Tre DV-heste på det norske UVM-hold

21-10-2020 15:50

I næste uge er "final entry" til verdensmesterskaberne for unge dressurheste, og derfor får vi i disse dage mange meldinger om de forskellige nationers hold. Det forlyder, at det norske UVM-hold i år har tre DV-heste 

Copyright Ridehesten.com
Trude K. Hestengen og Christianslund Fürstino. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På onsdag den 28. oktober har Danmark som det sidste land UVM-udtagelsesstævne, men inden da har vi erfaret, at flere andre lande som Schweiz og England har DV-heste på deres hold til UVM den 9.-13. december 2020 i den tyske by Verden.

Vi har endnu ikke fået melding om det komplette norske hold, men vi ved dog, at Norge har nomineret tre dansk varmblods-heste, som har norske ejere og ryttere, og som har deltaget i den norske UVM-deltagelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om 5-årige Atterupgaards Winona e. Atterupgaards Seebach/ Krak C (opdr. Atterupgaard), der rides af Anniken Hals, og 5-årige Schickemicki e. Sezuan/ Bøgegårdens Lansini (opdr. Marianne Væver), som rides af Helene Bibow-Todal samt 7-årige Christianslund Fürstino e. Fürstenball/ Cape Town S (opdr. Annette Johl), der rides af Trude K. Hestengen.

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen