Trakehnerfløjhingst på danske hænder

06-01-2021 19:48
Avl

Fløjhingsten fra efterårets trakehnerhingstekåring i Neumünster, Rheinglanz, blev solgt for 305.000 euro til et konsortium, og det er i forbindelse med årsskiftet kommet frem, at hingsten skal stå til rådighed igennem Helgstrand Dressage 

Copyright Ridehesten.com
Rheinglanz fotograferet ved trakehnerhingstekåringen i Neumünster sidste efterår. Foto: Stefan Lafrentz.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igennem Helgstrand Dressages tyske samarbejdspartner Udo Wagner er det kommet i stand, at trakehnerfløjhingsten Rheinglanz e. Helium/Couracius skal stå til avlstjeneste igennem Helgstrand Dressages og Paul Schockemöhle i den kommende bedækningssæson.

Rheinglanz kommer til at stå på Helgstrands nye hingstestation i Syke, Helgstrand Germany under daglig ledelse af Michael Schmidt, der bl.a. er tidligere leder på Gestüt Peterhof. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rheinglanz, der er efter den danskavlede og meget populære Millennium-søn Helium, vil desuden være tilgængelig via Beate Langels verdenskendte trakehnerstutteri  Hämelschenburg i Tyskland.

Helgstrands tyske rytter, Eva Möller, skal varetage træningen af Rheinglanz. Eva Möller kendes internationalt som en af Tysklands mest vindende unghesteryttere med mange sejre i bl.a. Bundeschampionat og verdensmesterskabet for unge dressurheste mv.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen