Topponyer ny sponsor for DRF Stil Cup

29-03-2017 07:31

Dansk Ride Forbund har indgået i et nyt samarbejde med Topponyer om den populære DRF Stil Cup for ponyryttere. Fremadrettet kommer DRF Stil Cup derfor til at hedde Topponyer Stil Cup, men målet er stadig det samme - nemlig at sætte fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om Topponyer
Topponyer er en salgsstald, der, som navnet fortæller, sælger og formidler top-ponyer til danske ponyryttere. Bagved Topponyer står berider Dorthe Rohmann, der også driver Hovgaard Ridecenter i Skaarup på Sydfyn.

”Topponyer har valgt at sponsorere stilcuppen, dels fordi det er et godt initiativ fra Dansk Ride Forbund, og dels fordi det er så vigtigt at være fokuseret på opstilling og indvirkning helt fra første færd på hesteryggen. Børnene skal lære balance, harmoni og fornemmelse for, hvad der sker under sadlen, og her er stilcuppen fantastisk god til at fortælle de unge ryttere, om de er på rette vej”, siger Dorthe Rohmann.

”Vi er meget glade for, at Topponyer vil bakke op om Stil Cuppen, og på den måde være med til at skabe en spændende turnering for de helt unge ryttere. Topponyer er en ny og interessant partner, og vi glæder os til samarbejdet og til i fællesskab at udvikle cuppen”, siger Lars Moss, Kommerciel Chef i Dansk Ride Forbund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vind en ridelejr
Hovgaard Rideklub har hjemme på Hovgaard Ridecenter, og klubben har stor erfaring med at afvikle ridelejre om sommeren både for øvede og mindre øvede ryttere.  I forbindelse med Topponyer Stil Cup udlover Topponyer en ridelejr til vinderen af Stil Cuppen på Hovgaard Ridecenter det efterfølgende år. Du kan låne en hest på stedet, eller du kan have din egen med – uanset er der lagt op til en fantastisk uge med masser af sjov, hygge og store oplevelser med hestene.

Topponyer Stil Cup - en del af talentudviklingen
Cuppen har til formål at styrke rytternes grundelæggende ridefærdigheder gennem programridning samt fokus på korrekt opstilling og indvirkning på ponyen. At rytterne sidder og indvirker korrekt er afgørende for de senere præstationer og vil styrke udviklingen mod at udføre de sværere og mere teknisk krævende øvelser – både i ponyårene og overgangen til junior- og ungrytter.

Turneringen består af seks kvalifikationer fordelt i landet samt en finale. Rytterne må være mellem 9 og 13 år, og de tre bedste ekvipager fra hver kvalifikation går videre til finalen. Klasserne afvikles ved C-stævner  i LB3 og LA1, og rytteren skal have en gyldig rytterlicens, mens ponyen skal være konkurrenceregistreret og ponymålt. Resultaterne for turneringen registreres ikke på DRF Go! og tæller ikke til ranglisten.

/DRF

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner