To nye føl til Nordic international Sales

23-05-2018 09:29
Avl

Et af de mest spektakulært gående føl og det dyreste hingsteføl på sidste års auktion var Tophøjs Ferrari. Hans helsøster og endnu et føl af samme stamme er udtaget til auktionen på lørdag

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Fiona.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er følkollektionen til Nordic International Sales helt komplet, og der udbydes en eksklusiv kollektion af yderst attraktive og interessante føl med en formodet lovende fremtid i dressursporten.

Det er lykkes auktionsudvalget at få to nye føl med fra en hoppestamme, der har leveret adskillige topauktionsføl og succesfulde rideheste. De to føl har samme mormor som den tidligere danske championatsvinder, Rockson, der nu i en alder af 7 år allerede har flere internationale sejre i Intermediaireklasser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om hoppeføllet Tophøjs Fiona e. Floriscount/ Tailormade Temptation/ Solos Landtinus, der er helsøster til at af de mest spektakulært gående auktionsføl, nemlig Tophøjs Ferrari, der på sidste års Nordic International Sales-auktionen blev dyreste hingsteføl og solgt til den internationale Grand Prix-rytter Cathrine Rasmussen.

Det andet føl er hingsteføllet Tophøjs Faustino, der er et embryo transfer-føl efter topfølproducenten Franklin og med kombinationen Blue Hors Don Romantic/Solos Landtinus/Castro på morsiden. Både mor og mormor er sølvmedaljehopper, og moderens første føl er hingsteføllet Tophøjs Tebaldo, der blev årets dressurbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod i 2015, hvor han også blev dyreste dressurføl på Elitefølauktionen.

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Faustino.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald