To hoppeføl i særklasse (video)

16-06-2021 19:31
Avl

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag skal vi se på to bevægelsesstærke hoppeføl

Copyright Ridehesten.com
Domestica-WI. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Domestica-WI er et fremragende hoppeføl, der fremstår ultra feminin og udtryksfuld. Det er et hoppeføl af helt prima type. Hendes gangarter er i særklasse med en uovertruffen galop. Mor har tidligere leveret særdeles lovende auktionsføl, og mormor er elitehoppe.

Terplings Keeslie er et storrammet hoppeføl med kraftfulde bevægelser og effektive indundergribende bagben. Hun er simpelthen et hoppeføl, der oser af kvalitet og overskud. I denne hoppestamme finder du også bl.a. de kårede hingste Del Piero og First Flair R.

Se hele auktionskollektionen.

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføl Terplings Keeslie. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen