Succes i 2x Youngster Tour

28-08-2022 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

Lørdag gjorde to danske springryttere det supergodt i hver deres unghesteklasse i hver deres tyske by – de red nemlig begge førstepladser hjem

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen her med hans VM-hest Carl-Heinz B. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdagen startede godt for Lars Bak Andersen, der fredag red hele tre placeringer hjem på tre forskellige heste, ved det internationale springstævne i Münster, Tyskland. For her blev det nemlig igen til en placering, og det endda en sejr.

Med en fejlfri runde i tiden 58,87 sek. på den 8-årige Hannoveraner-hoppe Nola 9 e. Numero Uno/ Goldstern, som han fredag red sig til en andenplads med, avancerede han lørdag til en førsteplads og vandt finalen i den såkaldte Youngster Tour, der går i 135-140 cm højde.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en anden tysk by, nemlig i Lastrup ved CSI-stævnet Klein Roscharden, gjorde endnu en dansk springrytter det godt i Youngster Tour. 

Zascha Nygaard Andreasen red den 7-årige Westphaler-vallak Stanley e. Stakkato/ Calido I fejlfrit igennem både hovedrunde og omspringning, hvoraf omspringningen kun tog dem 27,70 sek. Her var Zascha over et helt sekund hurtigere en den tyske rytter, der kom ind på andenpladsen, så hun kunne fejre en sejr i den 140 cm høje klasse.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Andreasen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner