Spændende program på Bregnerødgård

18-05-2014 10:10

Når Dressurens Venner afholder generalforsamling mandag den 26. maj 2014 på Bregnerødgård, ligger der er meget spændende program for dagen med emnerne talentudvikling, sponsorjagt og guide til bedre PR og mediedækning.

Dressurens Venner har valgt at sætte fokus på temærne talentudvikling, sponsorjagt, guide til bedre PR og mediedækning, når foreningen holder generalforsamling mandag den 26. maj 2014 på Bregnerødgård.

Den egentlige generalforsamling starter kl. 17.00, og kl. 18.00 fortsætter programmet med et spændende og højaktuelt indslag af den tidligere prisbelønnede nyhedsvært og journalist Vibeke Hartkorn, der vil fortælle om vejen til bedre PR og mediedækning.

Efterfølgende vil Jan Brink fortælle om den svenske succesmodel i udvikling af talenter samt sponsorpleje. Clinicen afsluttes med en rideopvisning med to af hans elever: danske Anna Zibrandtsen og svenske Marina Mattsson.

Afslutningsvis vil de danske DM, NM, WEG og OL medaljetagere i paradressur, Stinna Tange Kaastrup og Caroline Cecilie Nielsen give opvisning på deres heste, samt holde et kort indlæg omkring handicappedes vilkår.

Det hele styres og bindes sammen af dyrlæge og international dressurdommer Hans-Christian Matthiesen.

Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen. Adgang til clinic fås for blot 100,- kr., hvilket også dækker medlemskab for Dressurens Venner resten af 2014. Der vil blive serveret lidt godt til halsen og ganen under arrangementet. Tilmeldinger modtages til og med den 19. maj på info@dressurensvenner.dk

/Pressemeddelelse.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen